Villaer til salg i Danmark

foersteklasses-unik-ejendom-med-multi-muligheder-til-privat-og-erhverv-med-op-ti
FØRSTEKLASSES UNIK EJENDOM MED MULTI-MULIGHEDER TIL PRIVAT ELLER ERHVERV
2.750.000 kr.
villa på 1500 m2
Holmgårdvej 156A, 7660 Bækmarksbro
koeb-inden-maegler-involveres-og-spar-100000-553
Køb inden mægler involveres og spar 100.000
1.895.000 kr.
villa på 150 m2
Højmarken 1, 8723 Løsning
skoent-hus-med-stor-garage-593
Kolding: Herligt hus med stor garage
1.895.000 kr.
villa på 136 m2
Rylevej 21, 6000 Kolding
stort-parcelhus-dejlig-have-og-skoen-udsigt-over-indsejlingen-til-esbjerg-havn-o
Stort parcelhus, dejlig have og skøn udsigt over indsejlingen til Esbjerg Havn o
3.750.000 kr.
villa på 193 m2
Havbakken 7, 6710 Esbjerg V
nyrenoveret-delvis-fritliggende-enfamiliehus-173
Nyrenoveret (delvis), fritliggende enfamiliehus
1.700.000 kr.
villa på 180 m2
Holstebrovej 15, 8800 Viborg
bindingsvaerk-idyl-midt-i-holbaek-214
Bindingsværk idyl midt i Holbæk
2.895.000 kr.
villa på 157 m2
Østerstræde 14 a, 4300 Holbæk
andelsboliglejlighed-i-hadsten-bymidte-389
Andelsboliglejlighed i Hadsten bymidte
292.612 kr.
villa på 110 m2
Stationsstræde 19, 8370 Hadsten
flot-og-meget-velholdt-villa-i-gaa-afstand-til-sunds-soe-samt-dagligvarebutik-44
Flot og meget velholdt villa, i gå-afstand til Sunds sø, samt dagligvarebutik.
1.795.000 kr.
villa på 245 m2
Tranevej 31, 7451 Sunds
dejlig-varmt-hus-med-have-der-graenser-op-til-groenne-arealer-971
Dejlig varmt hus, med have der grænser op til grønne arealer.
2.250.000 kr.
villa på 183 m2
Nørretoft 13, 6200 Aabenraa
lejlighed-midt-i-soender-felding-693
Lejlighed i den hyggelige by Sønder Felding
265.000 kr.
villa på 51 m2
Møllevej, 33 1s. tv, 7280 Sønder Felding
byvilla-722
Centralt beliggende, rummelig byhus
1.300.000 kr.
villa på 275 m2
Allegade 36, 7800 Skive
Hyggelig-bolig-i-den-gamle-del-af-Stjernekvarteret-i-Fredericia
Hyggelig bolig i den gamle del af Stjernekvarteret i Fredericia
1.475.000 kr.
villa på 102 m2
Nordre Dybbølvej 25, 7000 Fredericia
Indflytningsklar-pænt-og-velholdt-byhus
Indflytningsklar pænt og velholdt byhus!
1.045.000 kr.
villa på 101 m2
Nørregade 39, 6960 Hvide Sande
Svanekes-bedste-udsigt-er-til-salg
Svanekes bedste udsigt er til salg
2.200.000 kr.
villa på 161 m2
Vestergade 6, 3740 Svaneke
Arkitekttegnet-villa-skønne-præstø
Arkitekttegnet villa skønne præstø
2.150.000 kr.
villa på 205 m2
Østerbro 8, 4720 Præstø

Villaer til salg

Søger du fast ejendom til beboelse, men er ikke helt sikker på, hvilken boligtype der passer sig til dig og din familie? Så kan du med fordel tage et kig på villaen. Læs mere om typen her.

Hvad er en villa?

Villaens historie strækker sig langt tilbage i tiden, og det, som man førhen betegnede som en villa, har ændret karakter i nutidens Danmark. Traditionelt set var en villa en fritliggende ejendom omkrænset af have eller en landejendom. I dag bruger man termet ‘villa’ i flæng om parcelhuse, rækkehuse og lignende, også selvom ejendommen måske helt mangler have.

Ser man på en traditionel villa, vil der oftest være tale om en større ejendom, der er udformet på en smuk eller karakteristisk måde med en god placering. I dag hører det sig nærmere Liebhaveboliger til.

Grundet den brede brug af termet ‘villa’, vil du oftest finde denne type huse på det danske boligmarked. Og selvom villaer varrierer meget fra ejendom til ejendom, vil der som regel stadigvæk følge have med til.

Investerer du i en villa, er det dig, der står for al vedligeholdelse af boligen. Vedligeholdelsen strækker sig uden for husets murer og gælder også grunden inklusiv indkørsel, skurer, hytter, hegn, træer, buske, planter og lignende. Til gengæld er det også dig og din familie, som enerådigt har bestemmelse over ejendommen, og derved vælger du selv hvor meget arbejdskraft og hvor mange ressourcer, du vil lægge i vedligeholdelsen.

Når du køber en sådan ejendom, er dine udgifter til vedligeholdelse eller renovering ikke medregnet i prisen. Du betaler altså udelukkende for grunden og bebyggelsen herpå, hvortil tidligere ejere slipper alt ansvar efter færdiggjort handel.

Der kan være uforudsete udgifter i villaen såvel som ved de fleste andre boligtyper. Derfor er det smart at lægge lidt penge til side eller medregne dette i et budget, da omkostningerne herved som regel kan løbe op i mange penge. Skal du eksempelvis have skiftet vinduer, tag eller lignende, er det ikke billigt.

På trods af at du har selvbestemmelse på din ejendom, kan der være regler for lokalområdet, du skal tage hensyn til. Nogle steder er det for eksempel bestemt, at beboerne i området skal være medlem af en grundejerforening. Typisk ser man også forpligtelse til eksempelvis at holde fortovet uden for din bolig ryddet for sne i vintermånederne.

Gør brug af Selvmæglers selvsalg

Hvorfor købe en villa?

Der er mange gode grunde til at investere i en villa, og specielt hvis du leder efter et mere permanent sted at slå dig ned, er denne boligtype idéel.

Fordelene ved at købe villa er blandt andet…

 • En villa er oplagt som familiehus
 • Villaen giver dig høj selvbestemmelse
 • Du kan finde villaen i stort set alle områder
 • Investeringen i en villa giver dig god mulighed for opsparing
 • Villaen kan fremlejes hvis du ønsker at rejse
 • Hertil skal du være opmærksom på, at det oftest er dyrere at købe en villa end eksempelvis en andelsbolig, og derved bliver du måske nødt til at tage et større lån og vil derved have større gældsforpligtelser. Dit budget ændrer sig altså væsentligt.

  Selvmægler står klar til at hjælpe med at finde din drømmebolig. Du kan se hvilke villaer der sælges via Selvmægler.dk her.

  Villaen som familiehus

  Villaen er det oplagte familiehus, da der typisk vil være flere kvadratmeter at gøre godt med, i modsætning til hvis du for eksempel investerer i en lejlighed, hvor der kan være tale om noget mindre plads at boltre sig på.

  Da der oftest følger have med, tilbyder villaen desuden god plads til udendørs leg for børnefamilier. Så når ungerne skriger efter en trampolin, et legehus eller et gyngestativ, er det intet problem at sætte det op, for det er jeres hjem.

  Villaen er din og din families ejendom, hvilket betyder, at i for alvor kan slå jer ned og gøre huset til jeres hjem. Det giver dine børn muligheden for at vokse op i trygge og velkendte rammer, hvor der ikke bliver klaget over larm, fordi underboen er træt af baby-støj.

  Hvis ikke der er en villa på markedet. der matcher du og din families ønsker, samtidig med at det overholder jeres budget, har du muligheden for at bygge din bolig selv. Villaen kan skræddersyes til jeres behov og designes alt efter dit ønske. På den måde kan du selv vælge beliggenhed og design og er sikker på, at huset lever op til jeres krav.

  Hvor finder du villaen?

  Du kan finde villaer langt de fleste steder og både i større eller mindre byer samt ude på landet. Der er et stort udbud af villaer på det danske boligmarked, og det er derfor muligt at købe denne boligtype, næsten uanset hvilken beliggenhed og placering du ønsker.

  Der følger altså ikke mange begrænsninger med villaen, eftersom det burde være nemmere at vælge en, der opfylder dit behov samtidig med, at den mathcer dit budget. Og hvis ikke kan du som tidligere nævnt bygge din egen villa.

  Du løber nærmere ind i problemer, hvis du ønsker en lejlighed på landet eller en stor ejendom i centrum af en større by, da disse typer er mere sjældne ved disse placeringer. Kigger du efter villa, er der altså god chance for, at du finder hvad du leder efter, uanset hvor du leder.

  Villaen som investering

  At købe ejendom bliver ofte benyttet som et middel i at have opsparing, da det lån du optager, og herefter betaler af på, ender i egen lomme igen, hvis du sælger boligen. Du har tilligemed muligheden for at få et overskud og derved formere din formue, hvis du sælger villaen til en højere pris, end du købte den for.

  Lejer du dig ind i en bolig, går de penge, som du betaler i husleje, udelukkende til din udlejer. De ender altså aldrig hos dig igen, og det er det, som man prøver at undgå ved at købe egen bolig.

  Har du en opsparing i banken, bliver den ikke større, medmindre du investerer den eller selvfølgelig ernærer den med indbetalinger. En opsparing som står i banken bliver med tiden mindre og mindre værd, fordi at inflation groft sagt æder pengene op.

  Her bruger mange investeringer i ejendom, fordi det er en mere sikker måde at investere på end for eksempel ved aktier. Dog afhænger din investering meget af boligmarkedet, hvor der er risiko for at få et mindre afkast, men så sandelig også mulighed for at tjene flere penge.

  Køb og salg af ejendomme følger boligmarkedet, og som regel vil der være en tendens som giver enten køber eller sælger bedre forhold i bolighandlen.

  Læs også: Boligmarkedet i 2019

  Vil du også sælge selv?

  Pris

  til

  DKK

  Størrelse

  til

  m2

  Værelser

  til

  m2