Blog

Her finder du gode råd, inspiration og historier om bolig markedet

Sådan sælger du uden mægleren

De fleste ved, at der er mange udgifter forbundet ved at sælge sin bolig samt flytte. Derfor kigger de fleste efter at spare hvor der spares kan. Overvejer du at sælge din bolig? Så skulle du måske tage muligheden for selvsalg med i overvejelserne.

Prisvurdering af din bolig

Ved du hvad din bolig er værd? Og hvis ikke, ved du så, hvordan du finder ud af det? Det gør vi heldigvis! Så læs med her, og find hurtigt og nemt ud af hvordan du laver en prisvurdering af din bolig.

Hvad er liggetids-pest?

Har du hørt om liggetids-pest, og hvordan det kan skade dit boligsalg? Hvis ikke så se med her, og få 3 gode råd til hvordan du kan undgå at blive ramt.

Tekstforfatning på selvmægler

Når du skal markedsføre din bolig, er der mange tiltag, du kan tage i brug for at få et godt resultat. Nogle virker mere simple end andre, men det kan faktisk være disse, som spiller en afgørende faktor i dit boligsalg. Hos Selvmægler ved vi, hvor vigtigt det er, at man får skrevet en appetitlig tekst til ens salgsannonce. Læs mere om fordelene ved en god tekst og tekstforfatning her på siden, lige her!

Fremvisning af din bolig

Yes! Din markedsføring har givet pote, og nu er der potentielle købere, som skal se din bolig. Men hvordan sikrer du dig at give den bedste fremvisning af din ejendom, og dermed komme tættere på et salg? Det kan du læse meget mere om lige her!

Dokumentation og rapporter i boligsalget

Hvis du begiver dig ud i selvsalg, er der mange penge at spare, men er du opmærksom på de opgaver, som mægleren normalvis tager sig af? Det er vigtigt, at du har styr på reglerne vedrørende boligsalg, og derfor har vi i dette indlæg overskueliggjort dokumentation og rapportering, så det er nemmere for dig at finde hoved og hale i.

Det betyder beliggenhed for din salgspris

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed… Navnet på tv-programmet, hvor håbefulde danske boligkøbere jagter drømmeboligen, er stadig ret så sigende, når det gælder boligpriserne. For din boligs beliggenhed har rigtig stor betydning for din salgspris. Der findes en lang række eksempler på, at boliger af omtrent samme stand og størrelse er solgt til en pris 12 gange større eller lavere af modparten, der blot har beliggenheden til forskel. Din boligs beliggenhed har derfor meget at sige for den pris, som du kan få for den.

Hvad er min bolig værd?

Overvejer du at sælge din bolig? Så kan det være en god idé at læse med her for nemt at skabe dig et overblik over de faktorer, som har indflydelse på din ejendoms værdi.

Personligt 'til salg' skilt

Tænk hvis det er noget så simpelt som det rigtige 'til salg' skilt, der skal til for at tiltrække den rette køber til din ejendom. Er det så ikke værd at få undersøgt med det samme? Læs mere om muligheden for at optimere din markedsføring, lige her!

De perfekte billeder til din boligannonce

Skal du til at oprette en boligannonce og vil gerne spare lidt penge ved at skære fotografen fra? Det kan sagtens lade sig gøre, hvis du selv formår at tage gode billeder. Her finder du en guide til, hvordan du sikrer dig billeder, som står knivskarpt!

At købe bolig - se processen her

Overvejer du at købe bolig, men er i tvivl om processen? Er du stødt på svære fagtermer, som du ingen anelse har om, hvad betyder? Frygt ej, for vi er her for at hjælpe dig fra den første overvejelse, til du står med nøglerne i hånden!

Boligmarkedet i 2019

Hvis du overvejer at sælge din ejendom, er det en god idé at gøre det, når boligmarkedet giver dig den mest fordelagtige pris. Det kan være svært at spå om boligmarkedets tilstand, fordi det hele tiden er i bevægelse, men her har vi alligevel prøvet. Så læs med hvis du vil have et indblik i situationen.

Boliglån - hvilke dokumenter skal du have styr på?

Det er de færreste, som har råd til at betale en ejerbolig kontant, og derfor benytter langt de fleste sig af at tage et lån i banken, når de skal erhverve sig ny ejerbolig. En af de første skridt mod et boliglån er selvsagt at holde et møde med banken eller et realkreditinstitut, men har du styr på, hvilke dokumenter og informationer du skal medbringe til samtalen? Hvis ikke kan du med fordel læse med videre her!

5 gode råd til at markedsføre din bolig

Markedsføringen af din bolig er et centralt element i dit boligsalg. Det vil nemlig i mange tilfælde være netop dette, som får potentielle købere til at spotte din ejendom blandt de mange udbydere, og derfor er det vigtigt, at du har helt styr på markedsføringen, når du vil sælge. Vi har samlet 5 gode råd til dig, der ønsker at optimere din promovering og derved opnå et mere effektivt boligsalg - læs mere om det her.

Sælg din bolig og tjen penge til fornøjelser

I dag kan man nemt sælge sin ejendom uden en ejendomsmægler, så længe du er parat til at bruge tid og kræfter. Vores hjemmeside giver dig mulighed for at liste dit hus, hvilket betyder, at du kan vise din ejendom for mange potentielle købere. Du kan selvfølgelig også reklamere din bolig i din lokale avis mod et mindre gebyr, og mange supermarkeder giver dig mulighed for at hænge en annonce op på en tavle. Uanset hvad vil det være lækkert at spare alle penge på en ejendomsmægler.

Hurtige boligforbedringer som kan øge din salgspris

Når du skal sælge din ejendom selv kan det hurtigt og nemt tjene sig selv hjem hvis du sørger for de mest gængse og nemmeste boligforbedringer inden du sætter ejendommen til salg. Det vil både kunne mærkes på liggetiden samt salgsprisen efterfølgende og vil hurtigt tjene sig selv hjem.