Udlejningsboliger til salg i Danmark

Øv...

Det ser ud til, at vi endnu ikke har nogle ejendomme til salg i , indenfor dine søgekriterier.

Prøv evt. at ændre dine kriterier, eller vælge en anden by.

Udlejningsboliger til salg

Efterspørgslen på udlejningsboliger i Danmark stiger stødt over hele landet. Det er blandt andet populært for dem, som ikke kan eller ikke vil låne penge af banken til deres boligsituation. Desuden er man ikke lige så fastlåst til samme lokation med en udlejningsbolig, da det er nemmere at flytte til eller fra. Læs mere om lejeboligen herunder.

Hvad er en udlejningsbolig?

En udlejningsbolig, også kaldet en lejebolig, er en ejendom, som er mulig at leje gennem en udlejer. I nogle tilfælde kan der være flere lejere til samme bolig, og det kan også være muligt for en lejer at udleje en del af ejendommen til en tredjepart - dette kaldes fremleje.

Denne boligform er meget populær mellem danskerne, og omtrent 40% af befolkningen i Danmark bor til leje. Mange af lejeboligerne er arrangeret i boligselskaber. Ofte ser man denne type i lejlighedskomplekser, hvor der er mange udlejningsboliger samlet under samme tag.

Dog er det langt fra kun lejligheder, som du kan leje. Man ser også at huse lejes ud til beboelse, hvor du i nogle tilfælde kan betale for at bruge hele huset og i andre blot kan leje en etage eller tilsvarende. Nogle vælger eksempelvis at udleje deres kælder, hvis ikke de selv bruger kvadratmeterne fornuftigt.

Hvis du ønsker at leje dig ind i en bolig, skal du undersøge, hvilke ejendomme der er frie til at leje på boligmarkedet. Det kan du for eksempel gøre ved at tjekke opslag, annoncer udnytte dit netværk eller benytte online boligportaler. Herefter kan du aftale en fremvisning med udlejeren, for at se om lejligheden lever op til dine krav og forventninger.

Når du har fundet det sted, som du ønsker at leje, skal der underskrives en lejekontrakt. Lejere er beskyttede af lejeloven, der blandt andet sætter et loft for, hvor høj en husleje udlejeren kan kræve. Ydermere sætter loven en begrænsning for, hvor meget der skal betales i depositum samt dikterer retningslinjer med hensyn til vedligeholdelse og lignende.

Brug Selvmægler.dk i din boligsøgning nu.

Hvad skal du vide om at flytte i lejebolig?

Hvis du ikke før har lejet en bolig, kan der være nogle ting, som er gode at være bevidste om under din søgning, og før du underskriver lejekontrakten.

6 nyttige fakta om udlejningsboliger

Hvis du ønsker at investere i lejlighed, kan du købe en ejerlejlighed.

Læs mere om ejerlejligheder her.

Vil du også sælge selv?

Pris

til

DKK

Størrelse

til

m2

Værelser

til

m2