Tekstforfatning på selvmægler

Når du skal markedsføre din bolig, er der mange tiltag, du kan tage i brug for at få et godt resultat. Nogle virker mere simple end andre, men det kan faktisk være disse, som spiller en afgørende faktor i dit boligsalg. Hos Selvmægler ved vi, hvor vigtigt det er, at man får skrevet en appetitlig tekst til ens salgsannonce. Læs mere om fordelene ved en god tekst og tekstforfatning her på siden, lige her!

Hvad betyder salgsteksten for dit boligsalg?

Når du sælger en bolig, er der mange faktorer, som skal være en del af en større enhed, for at tiltrække flest mulige potentielle købere. En af disse faktorer er teksten i din salgsannonce!

Det nytter ikke noget, at du har slået din annonce op adskillige steder og muligvis betalt et betydeligt beløb for at få din bolig ud på flest mulige kanaler, hvis annoncen ikke virker appellerende. I din salgsannonce skal både billeder og tekst virke tiltrækkende, og det er vigtigt, at du ikke har sprunget over disse led.

Læs mere om hvordan du tager gode billeder til din salgsannonce her.

Hvordan skriver man den gode salgstekst?

Du kan forholdsvist nemt øge interessen for din bolig ved brug af de rigtige formuleringer og informationer og derved komme tættere på målet - nemlig salg af din ejendom. De essentielle informationer, som du absolut skal have med, er følgende:

  • Type: Er det en ejerlejlighed, andelslejlighed, rækkehus eller noget helt fjerde?
  • Størrelse: Hvor mange kvadratmeter er din grund på?
  • Kvadratmeter: Hvor mange kvadratmeter er din bolig på?
  • Rum: Hvor mange værelser har din bolig (herunder inkluderes ikke køkken og bad)
  • Byggeår: Hvornår blev din bolig opført?
  • Plan: Er din bolig på flere etager?

Hertil kommer sig selvsagt den ønskede salgspris, husleje og forbrug. Ovenstående begrænser sig til de strengt nødvendige fakta, og du vil få meget ud af at udvide din tekst til at inkluderer andre informationer, som kan give læseren et bedre billede af, hvilken bolig der er tale om.

Først og fremmest bør du helt sikkert komme ind på din ejendoms placering. Ligger den centralt i byen? Har den en god beliggenhed? Er det nemt at komme til og fra offentlig transport? Du sælger ikke bare en bolig men et hjem, derfor må du meget gerne benytte dit lokalkendskab og fortælle om de ting, som har gjort, at du har været glad for at bo i området. Nævn de områder du selv nyder at færdes i, lige fra din yndlingscafé til den hyggelige legeplads rundt om hjørnet.

Hvis du har lavet renoveringer eller udbedringer på din bolig, skal det selvfølgelig også med. Som oftest kan folk godt lide, at der er blev gjort noget for at holde ejendommen ved lige, og det kan trække mange potentielle købere til, hvis du har elementer af din bolig, som er nyrenoverede.

Du må meget gerne bruge maleriske billeder, som får annoncen til at skille sig ud og virke mere interessant. Dit valg af ord kan gøre forskellen mellem, om boligen virker interessant eller ej. Hvis du ikke lige er en haj med ord eller blot ikke har tiden til at lægge arbejdet i det, er der heldigvis også råd for det!

Det kan være en fordel at hente inspiration hos nogle af vores andre selvmæglere, når du skal i krig med salgsteksten. Du finder andre boligannoncer via forsiden.

Tekstforfatning hos Selvmægler

Selvmæglers koncept er opbygget om, at du tager omkostningerne i egne hænder for i sidste ende at spare penge, når du arbejder uden om ejendomsmægleren. Det vil sige, at du frit kan vælge, hvad dine markedsføringspenge skal gå til. Som tidligere nævnt virker det for os ikke særlig smart at investere i udbredelsen af din salgsannonce, hvis ikke den er klar til at hive potentielle købere til.

Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig mest muligt, og derfor står vi altid til rådighed, hvis du har brug for gode råd eller tips til, hvordan du skal sælge din bolig. Læs eventuelt mere om hvordan du sælger uden om mægleren her. Vi hjælper også gerne i forhold til tekstforfatning, da det jo som tidligere nævnt er en essentiel del af det at sælge bolig.

Hos os har vi en super dygtig tekstforfatter tilknyttet, som har erfaring med at skrive alle former for tekster. Via os kan du få hjælp til at skrive teksten til din salgsannonce for kun 499 kr. Det er en mindre investering, som vi mener vil gavne dit boligsalg betydeligt.

Booker du en tekst gennem os, vil vores tekstforfatter kontakte dig for at høre nærmere om boligen og dine oplevelser med at bo der. Herefter vil der blive udarbejdet en salgstekst, som med garanti vil trække interessen for din bolig i vejret.