Hurtige boligforbedringer som kan øge din salgspris

Når du skal sælge din ejendom selv kan det hurtigt og nemt tjene sig selv hjem hvis du sørger for de mest gængse og nemmeste boligforbedringer inden du sætter ejendommen til salg. Det vil både kunne mærkes på liggetiden samt salgsprisen efterfølgende og vil hurtigt tjene sig selv hjem.

Hvilke nemme boligforbedringer kan jeg lave?

Det er altid en god idé at prøve at se sit hus fra en potentiel købers øjne, og derudfra vurdere hvilke tiltag der kan øge værdien. Det kan f.eks. være styling af ejendommen eller male huset indvendigt.

Mal din ejendom

Du kan nemt lave en god salgslakering af ejendommen, og det plejer ikke at koste meget mere end 2500,- hvorimod du potentielt kan opnå en prisstigning på op til 150.000,- alt efter ejendommens stand førhen Køb kvalitetsmaling til lave priser

Styling

Du kan nemt opnå en højere salgsværdi ved at style din ejendom, det kan være en dyr affære men kan ligeså også øge din salgsværdi markant. Der findes mange stylere i Danmark der kan gøre det til en nogenlunde fornuftig pris, ellers kan du også selv gå i gang.

Havearbejde

Klip din hæk, slå dit græs osv. førstehåndsindtrykket på en fremvisning er altafgørende for den videre dialog i ejendommen. Det kan endda betale sig at købe sig til hjælp hvis man ikke har mod på opgaverne selv.