Sælg din bolig og tjen penge til fornøjelser

I dag kan man nemt sælge sin ejendom uden en ejendomsmægler, så længe du er parat til at bruge tid og kræfter. Vores hjemmeside giver dig mulighed for at liste dit hus, hvilket betyder, at du kan vise din ejendom for mange potentielle købere. Du kan selvfølgelig også reklamere din bolig i din lokale avis mod et mindre gebyr, og mange supermarkeder giver dig mulighed for at hænge en annonce op på en tavle. Uanset hvad vil det være lækkert at spare alle penge på en ejendomsmægler.

Brug selvmaegler.dk

Nogle hjemmesider tilbyder forskellige tjenester til hussalg. De fleste er dog sider, som viderestiller til den lokale ejendomsmægler eller er en ejendomsmægler. Det betyder kort sagt, at det vil være dyrere at sælge sit hus, da man ikke kan undgå det store ejendomsmæglergebyr.

Fremvisninger af boligen

Du kan selv arrangere visninger for interesserede købere, hvilket betyder, at du kan tale med dem og blive enige om et tidspunkt, der er praktisk for dig, før de kommer. Det er værd at tage sig tid til at gøre huset tiltalende og så rent som muligt, før du begynder fremvisning for potentielle købere.

Du bliver også nødt til at være komfortabel og nede på jorden, når du skal tale med potentielle købere om alle de forskellige aspekter af dit hus, og hvorfor du flytter. Det er også en god ide at have en anden i huset med dig for sikkerhed.

Forhandling om prisen

Før du indleder forhandlinger med en køber, skal du sørge for, at du inderst inde kender din laveste salgspris. Gå ikke under dette beløb, uanset hvor fristet du er for at få salget igennem. Hvis du har afvist et lavt tilbud, kan du altid genoverveje det, hvis ingen andre købere viser interesse. Når du har sikret en køber, kan du medbringe en advokat, der kan hjælpe med at gennemføre salget.

Hvad så nu?

Forhåbentlig får du solgt din bolig og gerne med en ekstra fortjeneste, da du har undgået et stort gebyr for en ejendomsmægler. Du tænker sikkert, hvad du skal gøre med disse penge. Måske bliver det sat ind på en opsparing, eller købt en rejse. Måske drømmer din datter om at blive au pair? Det kan være du vil hjælpe med at betale for flyrejsen mm. Det står helt frit for, hvad du vil bruge det sparrede beløb på. Uanset hvad, håber vi at du har fået solgt huset og har haft en god oplevelse med vores hjemmeside. Du kan altid give os en anmeldelse på Trustpilot.