Personligt "til salg" skilt

Tænk hvis det er noget så simpelt som det rigtige "til salg" skilt, der skal til for at tiltrække den rette køber til din ejendom. Er det så ikke værd at få undersøgt med det samme? Læs mere om muligheden for at optimere din markedsføring, lige her!

Muligvis en af de ældste metoder, men bevist også en af de mest effektive: det gode gamle "til salg" skilt! Det er en af de markedsføringsmetoder, som er billigst, og på samme tid også en af dem som virker bedst.

Derfor skal du selvfølgelig ikke snydes for muligheden for at få et skilt foran døren, bare fordi du sælger uden om mægleren. Normalvis har ejendomsmægleren nemlig deres egne skilte, som både reklamerer for firmaet og selvfølgelig skilter med det åbenlyse... til salg.

Er du i øvrigt i tvivl om hvad du skal tage for din bolig? Så kan du klikke her og få mere information om prissætningen af din ejendom.

Sælger du gennem os, nægter vi at lade sådan en (vigtig) detalje påvirke dit boligsalg negativt, så derfor kan du via vores service få et specialdesignet "til salg" skilt, kun til dig. Gennem os koster skiltet 995 kr., hvilket dækker over design, produktion samt levering i hele Danmark.

Der vil dog forekomme et ø-tillæg, hvis du skulle bo på en sådan.

Skiltet bliver som sagt specialdesignet, så du vælger egentlig selv, hvilke informationer og lignende der skal på. Vi anbefaler dog at skrive nogle af følgende:

  • Navn
  • Telefon nummer
  • E-mail addresse
  • Annoncen på selvmægler
  • Andre valgfrie informationer

Hvis du overvejer, hvorvidt det i øjeblikket er fordelagtigt henholdsvis at sælge eller at købe ejendom, kan du her få mere information om boligmarkedet i 2019.

Er du også interesseret i et mæglerskilt?