Betingelser for brug af selvmægler.dk

Ophavsret

Rettigheder for brug

Selvmægler.dk forbeholder sig fuld ophavsret på alt materiale samt information, som gæsten oplyser på vores site, dermed må hverken informationer, tekster og / eller oplysninger taget direkte fra www.selvmægler.dk kopieres eller videregives til en tredjepart, uden accept fra www.selvmægler.dk.

Fortrolighed & Ansvar

Fortrolighed

Selvmægler.dk betragter alt oplysning som gæsten, oplyser til os som fortroligt, dog vil gæstens kontakt oplysninger, blive videregivet til gæstens potentielle købere, i tilfælde af at køber finder gæstens annonce attraktiv.

Ansvar

Selvmægler.dk forpligter sig ikke til at kontrollere eller redigere de oplysninger, som en bolig ejer, vælger at tilføje i deres bolig annonce. annoncøren er derfor selv ansvarlig, for de oplysninger de vælger at videregive til den potentielle køber, bliver vi opmærksomme på annoncer, der bryder loven, eller på anden vis, virker som en useriøs annonce, forbeholder vi os rettighederne til at slette annoncen, og eventuelt fjerne brugeren fra vores hjemmeside. – Selvmægler.dks personale vil altid på bedst muligt vis, prøve at kontakte kunden og gøre dem opmærksomme på problemet, inden en eventuelt bortvisning / sletning af annonce.

Anvendelse af oplysninger

Selvmægler.dk anvender kun de oplysninger som bolig ejeren indtaster på siden, til at formidle kontakten mellem køber og sælger.

Persondataoplysninger

Dataansvarlig

Den dataansvarlige for behandling af Selvmæglers brugere er:

Andreas Hagbarth Lauridsen
Vejlevej 322
6000 Kolding

al@selvmaegler.dk
Telefonnummer: 5042 9692
CVR-nummer: 38004441

Kategorier af personoplysninger

Vi behandler følgende almindelige personoplysninger om brugere og brugerenes boligannoncer i vores database:
Navn, adresse, postnr, by, mail, telefonnummer, civilstand, fødselsdagsdato, uddannelse.

Derudover behandler vi følgende personoplysninger om vores kunder:
Fulde Navn, adresse eller virksomhedens adresse, postnr. og by, mail, telefonnummer, bankoplysninger, købshistorik, og CVR nr.

Vi behandler i særlige situationer følsomme personoplysninger om dig:
Følsomme personoplysninger er blandt andet oplysninger om køn, etnisk oprindelse.

Vi opfordrer til, at du ikke selv fremsender eller informerer os omkring sådanne oplysninger med mindre vi udtrykkeligt har bedt om disse.
Som udgangspunkt behandler vi ikke følsomme eller semifølsomme personoplysninger om dig, med mindre der er tale om særlige situationer.

Personoplysninger vi modtager fra tredjepart

Vi kan indsamle information fra andre kilder end dig, det kan være:
• Oplysninger du har givet til sociale medier som f.eks. Facebook og LinkedIn.
• Andre offentligt tilgængelige kilder.
• Referencer.

Videregivelse af personoplysninger

Vi videregiver dine personoplysninger i følgende tilfælde:

• Du har bestilt en vare eller serviceydelser på Selvmægler, hvor vi er nød til at outsource ydelsen, her videregiver vi leveringsoplysninger eller oplysninger om selve opgaven til tredjepart, såfremt du bestiller din vare eller serviceydelse på Selvmægler er du indforstået med disse betingelser, og har kendskab til hvem vi outsourcer og herved videregiver dine personoplysninger til.
Vi har med alle vores samarbejdspartnere indgået en databehandler aftale, der indeholder vores instruks til behandling af dine oplysninger.

Opbevaring af dine personoplysninger

Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længde det er nødvendigt for at opfylde de formål, der er beskrevet i “Din data hos Selvmægler” længere nede og/eller gældende ret. Herefter vil vi slette eller anonymisere dine personoplysninger på sikker vis. Som hovedregel opbevarer vi dine personoplysninger indtil du har fået solgt din ejendom.

Dine rettigheder

Når vi behandler dine oplysninger, har du følgende rettigheder:

• Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.

• Du har ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.

• Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.

• Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet)

• Du kan indgive en klage til en databeskyttelses tilsynsmyndighed for eksempel Datatilsynet.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at tilbagekalde dit samtykke for eksempel ved at afmelde dig vores elektroniske markedsføring i mail, som du modtager eller ved at ringe til os. Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du for eksempel har ret til dataportabilitet i det kontrete tilfælde. Det afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne. Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker at klage over, hvordan dine personoplysninger er indsamlet, opbevaret eller behandlet via. al@selvmaegler.dk Vi bestræber os på at læse en klage så hurtigt som muligt. Hvis du er utilfreds med vores svar, kan du klage til datatilsynet, datatilsynet.dk

Din data hos selvmægler

Vi indsamler følgende oplysninger om dig og ejendommen ved oprettelse på selvmægler.dk

• Telefon nummer
• E-Mail
• By
• Navn og efternavn
• Boligens adresse
• Boligtype, stand, funktioner.
• Soveværelser, grund areal, rum, størrelse, badeværelser, garager, byggeår.
• Andre selvvalgte detaljer.

Herudover, ved samtykke bliver du tilmeldt vores nyhedsmail.

Vi benytter din data til at optimere vores hjemmeside sådan at vi kan leverer en så brugervenlig hjemmeside som muligt, derudover benytter vi din data til at give dig informationer når vi har nye opdateringer, tilbud eller andre ting som vi mener du burde blive oplyst omkring.

Guide til at slette dine persondata

Hvis du ikke ønsker at oplyse dine persondata hos Selvmægler kan du her læse hvordan du fjerner dem, vi skal gøre dig opmærksom på at ved at slette dine oplysninger er det heller ikke muligt at sælge din ejendom på Selvmæglers boligportal.

Fjernelse af ejendom samt ejendomsoplysninger (Hvis du har oprettet din ejendomsannonce)
1. Gå til din profil
2. Klik på “Mine Ejendomme”
3. Klik på knappen “Redigér bolig”
4. Klik på den røde knap hvor der står "Markér solgt"
Så vil din ejendoms data blive fjernet fra Selvmæglers database, hvis du ønsker at være sikker på vi ikke længere har noget af din data gemt, kan du altid kontakte os og forhøre dig, på al@selvmaegler.dk.

Fjernelse af personoplysninger (sletning af din bruger på Selvmægler)
Vi er ved at udvikle en funktion, der gør det muligt at slette din profil hos selvmægler, den er dog ikke færdigudviklet endnu. Derfor skal du kontakte os på al@selvmaegler.dk hvis du ønsker at fjerne din bruger samt brugeroplysninger. Ellers er det også altid muligt at fjerne din oplysnininger på din profilside.
https://selvmaegler.dk/kontrolpanel

Afmelding af nyhedsbrev
1. Gå til den seneste mail du har modtaget.
2. Scroll ned i bunden af mailen
3. Klik på “afmeld dig fra denne mail serie.”
4. Indtast din email for at godkendte din afmelding
5. Klik på “unsubscribe”

Du vil nu ikke længere modtage vores mails.

Vi skal gøre dig opmærksom på, at du også kan kontakte vores persondata-ansvarlige på email: al@selvmaegler.dk

Ændring af vores privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik erstatter alle tidligere versioner. Det vil være nødvendigt løbende at opdatere og ændre denne politik, og vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre den. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked via mail. Denne privatlivspolitik er gældende fra og med d. 25 maj 2018.

Vi opfordrer alle vores databehandlere til at underskrive vores databehandler aftale som du kan hente herunder.

Databehandler aftale Selvmægler

Handelsbetingelser

Salg & Leveringsbetingelser for brug af selvmægler.dk

Betingelserne omfatter aftaler mellem Selvmægler og dig som forbruger (som er forklaret i forbrugeraftalelovens § 3, stk. 1). Er du erhvervsdrivende er enhver aftale mellem dig og selvmægler omfattet af vores salg & leveringsbetingelser for erhvervsdrivende, som du kan finde herunder.

Du kan kun købe varer på Selvmægler.dk, hvis du accepterer disse salg & leveringsbetingelser. Ved ordreafgivelse har du adgang til at læse og acceptere de gældene betingelser, du opfordres til at læse disse salg & leveringsbetingelser igennem og gøre dig klogere på de forpligtelser og rettigheder, som betingelserne indebærer for dig, herunder særlig muligheder af returnering af produkter bestilt på Selvmægler.dk

Fortrolighedspolitik ved køb

Virksomheden er indforstået og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet.
Virksomheden vil ikke afsløre/offentligører information om kunder & brugere til en eventuelt tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Virksomheden vil ikke sælge dit navn, adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din tilladelse.

Bestilling af virtuelle og visuelle produkter

Ved bestilling af visuelle eller virtuelle produkter forudsætter det, at du oprettes som kunde i vores kunderegister. Når du har afgivet din ordrer via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail om, at vi har modtaget din ordre. der vil blive fremsendt en elektronisk faktura pr. email, så snart din ordre er modtaget og eller igang med behandling. Din ordre anses først som endelig, når du har modtaget en elektronisk faktura.

Priser & Betaling

Alle priser på www.selvmægler.dk angives i den danske krone, og er inklusiv moms. Ved bestilling kan du se den samlede pris inklusiv Moms, afgifter og eventuelle fragtomkostninger. ordrer kan betales på følgende måder:

Betalingskort vi acceptere:
– Mastercard
– Visa
– American Express
– Bankoverførsel

Levering af Produkter / Ydelser

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender dine varer indenfor vores åbningstider på dagen, eller næstfølgende hverdag. som bestillingen er afgivet. Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varen dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via GLS. Pakken leveres til din dør, eller nærmeste GLS pakkeshop.

Hvis leverancen bliver forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig enten pr. email, eller telefon.

I forhold til ydelser, bliver ydelsen leveret indenfor 1-4 arbejdsdage, vi vil altid opretholde vores kvalitet og give kunden mest muligt for pengene, og derfor forbeholder vi os rettighederne til at tage kontakt til kunden, for at forventnings afstemme, inden den færdige ydelse, bliver udgivet.

Ejendoms forbehold og Risiko.

Alle produkter og varer hos Selvmægler.dk forbliver Selvmægler.dks ejendom indtil leveringstidpunktet. det betyder at risikoen for bortkomst og/eller beskadigelse påhviler os indtil leveringstidpunktet. Som leverings tidspunkt anses, når varen er eller er forsøgt leveret til dig.

Fortrydelsesret

Alle visuelle produkter som du køber via. www.Selvmægler.dk er omfattet af fortrydelsesretten efter nedenstående bestemmelser

På alle visuelle produkter har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Selvmægler.dk. Fristen regnes som udgangspunkt fra den dag, du har fået det købte leveret.
for at kunne udnytte din fortrydelsesret skal varen returneres i væsentligt samme stand og mængde, som du modtog den og produktet skal være ubrugt/uåbnet. Ønsker du dine penge retur, vil beløbet som udgangspunkt blive ført automatisk tilbage til det betalingskort, som du betalte ordren med oprindeligt. Alternativt vil vi kontakte dig og anmode om oplysninger om dit pengeinstitut. vi skal i så fald bruge følgende oplysninger:

Bankens navn
Registreringsnummer (4 Cifre)
Kontonummer (10 Cifre)
Vi returnere normalt beløbet til din konto 5-10 hverdage efter, at vi har modtaget varerne retur fra dig.

Du skal dog være opmærksom på, at du selv skal betale retur omkostningerne, hvis du har fortrudt dit køb.

Det skal siges at køb af annoncering hos www.selvmægler.dk er et virtuelt produkt, og kan dermed ikke returneres, dog kan produktet fortrydes, også vil vores personale vurdere, alt efter hvor meget tab vi har haft, hvor mange penge du vil få returneret.

Reklamationsret, returnering mv.

Ved handel hos Selvmægler.dk, er der 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du har fuld reklamationsret hos os 24 måneder efter dit køb.

Bemærk dog at din reklamation ikke er berettiget, hvis produktet ikke er blevet anvendt korrekt, eller med en uacceptabel brug.

Finder du fejl eller mangel på dit produkt, skal du med det samme reklamere og gøre os opmærksom på dette.
Hvis reklamationen er berettiget tilbagebetaler vi dine forsendelsesomkostninger. Bemærk du skal anvende Post Danmark eller GLS

Returvarer bedes sendt til følgende adresse: Vejlevej 322, 6000 Kolding

Når du sender dit produkt retur, skal du oplyse, hvad problemet er og så detaljeret som muligt.

Det skal igen nævnes, at der ikke er reklamationsret, på virtuelle produkter, hermed skal du gøre brug af fortrydelsesrettens og vores betingelser

Ansvar og ansvarsbegrænsning

Alle konkrete oplysninger om de enkelte ejendomme på denne side er sælgers egen risiko, Selvmægler.dk udarbejder ikke tekster og oplysninger til annoncerne og er derfor uden ansvar for fejl og mangler ved oplysningerne.

Selvmægler.dk kan i intet tilfælde gøres ansvarlig for indirekte tab eller følgeskader, herunder men ikke begrænset til driftstab, avancetab, krav fra tredjemand og/eller beskadigelse af data.

Produktansvar: Selvmægler.dk er ansvarlig for produktet i henhold til produktansvarsloven. Du er forpligtet til uden ugrundet ophold skriftligt at meddele Selvmægler.dk, såfremt der er opstået en produktansvarsskade, eller der er fare for, at en sådan skade vil indtræde.

Force Majeure: Hvis der opstår en ekstraordinær situation, der er udenfor vores kontrol, og som efter købeloven må anses som force majeure, bliver Selvmægler.dks forpligtelser suspenderet i det tidsrum, den ekstraordinære situation varer. I en sådan situation kan du opsige din endnu ikke opfyldte ordre hvis situationen varer eller antages at ville vare længere end 60 dage. Selvmægler.dk kan ikke holdes ansvarlig for hindringer der ligger udenfor vores kontrol, eksempelvis produktions forstyrrelser, strejke eller andre u forudsete hændelser.

Andet

Vi tager forbehold for trykfejl, leverandørernes prisforhøjelser, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, udsolgte eller udgåede varer. leveringssvigt fra vores leverandører og force majure. lovvalg dit køb hos Selvmægler.dk er reguleret af dansk ret.

Betingelser for Medlemskab:

1. Generelt:

Følgende medlemsbetingelser (herefter medlemsbetingelser) er gældende for medlemskab hos Selvmægler.dk, Østre Skolevej 23, 5700 Svendborg, CVR 38004441

Aftaler om medlemskab indgået hos Selvmægler.dk, indgås mellem en privatperson (herefter medlemmet) og Hagbarths ApS

Udover disse medlemsbetingelser vil medlemmet også være bundet af de til enhver tid gældende særlige vilkår og regler, der henvises til i disse medlemsbetingelser. Sådanne særlige vilkår og regler udgør en integreret, uadskillelig del af medlemsbetingelserne.

2. Medlemskab hos Selvmægler.dk:

2.1 VILKÅR FOR OPRETTELSE AF MEDLEMSKAB
Ved oprettelse af medlemskabet skal medlemmet oplyse sit navn, adresse, e-mail, dansk telefonnummer, reg. nummer, konto/kortnummer. Hvis kontakt eller bank/kontooplysninger efterfølgende ændres, skal dette straks meddeles til Selvmægler.dk. Det er medlemmets ansvar, at Selvmægler til hver en tid har medlemmets korrekte kontaktoplysninger.

Ved indmelding opbevares medlemmets øvrige personoplysninger hos Selvmægler.dk. Formålet med dette er, at forbedre medlemmets handelsoplevelse hos Selvmægler.dk.

2.2 MEDLEMSKABSTYPER
Oversigt over Selvmægler’s gældende medlemskabstyper, samt særlige vilkår, for de enkelte medlemskabstyper findes her. -> abonnement

Et medlemskab er personligt og tilknyttet ejendommen og må ikke benyttes af andre end medlemmet. Medlemskabet giver medlemmet adgang til at rabatter, og services, der er omfattet af medlemskabstypen.

Medlemskabet kan benyttes fra den aftalte startdato, som fremgår af købskvitteringen.

2.3 UMYNDIGE OG ALDERSKRAV
Hvis medlemmet er under 18 år og er umyndiggjort, skal medlemmet for at oprette et medlemskab kontakte Selvmægler.dk med sin værge, eller benytte en digital løsning anvist af Selvmægler.dk. I forbindelse med indmeldelse i Selvmægler.dk, skal begge parter indsende et gyldigt billed-legitimation. Værgen indestår for, at den mindreårige overholder disse medlemsbetingelser og hæfter for ethvert krav, som Selvmægler.dk måtte have mod medlemmet i medfør af medlemskabet og disse medlemsbetingelser.

2.4 ANDEN BETALER END MEDLEMMET
Kontakt Selvmægler.dk 2.5 MEDLEMMETS ÆNDRING AF MEDLEMSKABSTYPE
Hvis medlemmet har et ønske om at ændrer en medlemskabstype, afmelder man bare den nuværende, og skifter derefter til den ønsket, og ændringen vil derefter træde i kraft.

2.6 PAUSE Medlemmet kan ikke sætte sit medlemskab på pause. Hvis medlemmet ikke ønsker at være medlem i en periode, afmelder man bare medlemskabet.

3. BRUG AF MEDLEMSKABET:

3.1 Medlemmet er forpligtet til løbende at gøre sig bekendt med og til enhver tid at overholde medlemsbetingelserne.

Medlemmets overtrædelse af betingelserne udgør misligholdelse af medlemskabet og medlemsbetingelserne, og kan medføre opsigelse eller ophævelse af medlemskabet. Selvmægler.dk forbeholder sig retten til at foretage en politianmeldelse ved overtrædelse af medlemsbetingelserne.

3.2 MEDLEMSKAB/ADGANG
Medlemmet skal benytte sit medlemskab for at få adgang til medlemskabet. Medlemskabet er personligt, og må ikke benyttes af andre.

Medlemmet er ansvarlig for at medlemskabet ikke bliver misbrugt af andre; f.eks. til uretmæssig køb eller adgang. Ved mistanke om misbrug, skal Selvmægler.dk informeres straks, også skriftligt. Det påhviler medlemmet at kunne dokumentere, at medlemskabet et meldt misbrugt, hvis der senere opstår tvivl om dette.

Medlemmet kan blive gjort ansvarlig for uautoriseret brug af medlemskabet frem til at dette skriftligt er meldt misbrugt til Selvmægler.dk
Selvmægler.dk er ikke ansvarlig for manglende tilgængelighed til, nedbrud i og fejl eller tekniske problemer ved vores website, herunder i f.m. tilmelding, afmelding m.v.

4. BETALING:

Medlemmet skal betale månedligt for løbende medlemskab, et oprettelsesgebyr og eventuelle øvrige gebyrer. Det samme gælder for værger eller andre, som har påtaget sig et juridisk ansvar for medlemskabet; Herunder Anden betaler. Et løbende medlemskab hos Selvmægler.dk kræver at medlemmet er tilmeldt en af Selvmæglers anvist betalingstjeneste til automatiske betalinger.

Medlemmet modtager sine regninger på Selvmæglers.dk (selvbetjening) og får også tilsendt via. mail, hvor betalingen er udspecificeret. Opkrævninger vil herefter være tilgængelige på Selvmægler.dk selvbetjening så længe brugeren ikke er slettet.

4.1 BETALINGSTJENESTE TIL AUTOMATISKE BETALINGER
Ved udeblevet betaling i op til 8 dage fra forfaldsdato afmelder vi automatisk dit abonnement

4.2 MANGLENDE ELLER FOR SEN BETALING
Hvis et beløb ikke betales rettidigt, udsendes en rykkerskrivelse via e-kommunikation. Selvmægler.dk opkræver rykkergebyrer.

Betales der ikke inden den angivne forfaldsdato, har Selvmægler.dk ret til uden varsel at blokere/afmelde medlemskabet, så medlemmet ikke kan benytte sit medlemsskab.

5. ÆNDRINGER:

5.1 Selvmægler kan løbende foretage ændringer af disse medlemsbetingelser. Ændringer vil blive meddelt i god tid, via Selvmæglers digitale kanaler. Såfremt der er tale om væsentlige ændringer for medlemmet, underretter Selvmægler medlemmet om ændringen med minimum 45 dages skriftligt varsel pr. e-kommunikation til ændringen ikrafttræden. Medlemmet har altid mulighed for at opsige medlemskabet i overensstemmelse med punkt 6.1
5.2 Selvmægler kan løbende foretage ændringer i udbudte medlemskabstyper, tjenester og produkter. Selvmægler varsler medlemmet herom med minimum 45 dages skriftligt varsel pr. e-kommuikation til ændringens ikrattræden. Medlemmet har altid mulighed for at opsige medlemskabet i overensstemmelse med pkt. 6.1

5.3 Selvmægler kan løbende foretage prisændringer. Selvmægler kan foretage regulering af medlemskabsprisen som følge af stigninger i forbrugerprisindekset det forgangne år. Videre kan sådanne ændringer foretages, såfremt de er et resultat af øgede udgifter forbundet med drifts og sikkerhedsmæssige forhold, eller udefrakommende omkostninger relateret til Selvmæglers levering af ydelser til medlemmet såsom imødekommelse af myndighedskrav eller nye eller ændrede lovkrav, omkostninger til leverandører eller imødekommelse af løbende inflation, samt som følge af udvidelser af eller ændringer i Selvmægler’s medlemskaber og tjenester. Såfremt Selvmægler foretager sådanne prisændringer underretter Selvmægler medlemmet herom med minimum 45 dages skriftligt varsel via. e-kommunikation til prisændringes ikrattræden. Medlemmet har altid mulighed for at opsige medlemskabet i overensstemmelse med pkt. 6.1

6. OPSIGELSE, OPHÆVELSE M.V.:

6.1 MEDLEMMETS OPSIGELSE
Medlemmet kan til enhver tid opsige sit medlemskab uden binding.
Hvis medlemmet fx. opsiger sit medlemskab den. 15 maj, ophører medlemskabet slutningen af måneden.

En opsigelse kan ske via. (selvbetjening el link) eller via. henvendelse til Selvmæglers medlemsservice
Medlemmet modtager en kvittering for gennemførelsen af opsigelsen fra Selvmægler.dk. Hvis der opstår tvivl om, hvorvidt et medlemskab er opsagt, påhviler det medlemmet/Anden betaler at bevise, at vedkommende har opsagt medlemskabet.

6.1.1 MEDLEMMETS OPHÆVELSE
Medlemmet har ret til at ophæve sit medlemskab, hvis Selvmægler væsentligt og gentagne gange misligholder sine forpligtelser over for medlemmet.

6.1.2 SelvmæglerS OPSIGELSE
Selvmægler kan til enhver tid opsige medlemmets medlemskab uden binding. Hvis Selvmægler fx opsiger medlemmets medlemskab d. 15 maj, ophører medlemskabet slutningen af måneden.

6.2 SelvmæglerS OPHÆVELSE
Selvmægler har ret til at ophæve medlemmets medlemskab, hvis medlemmet væsentligt misligholder sine forpligtelser overfor Selvmægler. For sen, eller manglende betaling af et skyldigt beløb, (medvirken til) misbrug af medlemskabet af andre end medlemmet, udgør altid væsentlig misligholdelse. Herunder kan Selvmægler også foretage en politianmeldelse.

Klageadgang og Cookies

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Selvmægler.dk på telefonnr. 50 42 96 92 eller via email til al@selvmægler.dk.

I fald det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til:

Center for klageløsning i konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Du kan klage til center for klageløsning via www.forbrug.dk.
Alle europæiske og danske netbutikker skal linke til en fælles europæisk klageportal ODR (Online Dispute Resolution). Den nye klageportal vil give forbrugere og virksomheder en nem, hurtig og billig adgang til at løse deres uenigheder uden at gå i retten. Du har derfor mulighed for at benytte dig af denne klageadgang:
https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

Cookie policy

På Selvmægler.dk anvender vi cookies med det formål at optimere vores hjemmeside og dens funktionalitet, så dit næste besøg hos hjemmesiden, kan blive så nemt, hurtigt som muligt. der ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus, og du kan altid slette vores cookies fra din computer igen.