Tekstforfatning på selvmægler

Der er et hav af muligheder for at få din annonce ud til køberen, hos Selvmægler er selve vores koncept bygget op om at du tager omkostninger i egen hånd og dermed selv vælger og fravælger de markedsførings kanaler som ikke passer dig. 

Vi vil selvfølgeligt altid gerne hjælpe dig så meget som muligt, derfor står vi altid til rådighed hvis du ikke ved hvilke løsninger der virker bedst, det skal siges at der er stor forskel på hvilke ejendomme der har hvilken målgruppe, og derfor kan det være svært at finde den rette markedsførings kanal.

Men spørg os gerne til råds, vi er her for at hjælpe dig gennem dit bolig salg.

Øg interessen for din ejendom ved hjælp af ord

Dette er super godt inden du begynder at bruge alt for mange penge på at få folk til at se din annonce. Du skal lave en beskrivelse af din bolig og området. fremhæv gerne ting, som du har lavet, eller som er ud bedret ved boligen og benyt dit lokalkendskab til at fortælle om områder, som du godt selv kan lide at færdes i. Fortæl om din yndlingscafé, legepladsen rundt om hjørnet og det gode spisested. Hvis du er i tvivl om hvad du skal skrive om, eller måske ikke er den bedste til at formulere dig, kan du få vores tekstforfatter til at gøre det for dig super billigt. tekstforfatteren vil stille dig nogle spørgsmål og ud fra dem lave en salgs tekst klar tekst til din boligannonce. Tekstforfatning koster 499,- for en god tekst på 400 ord hos os. Kontakt os gerne og få et uforpligtende tilbud: al@selvmaegler.dk / tlf. 5042 9692