Boliger til salg i Randers C

Øv...

Det ser ud til, at vi endnu ikke har nogle ejendomme til salg i 8900, indenfor dine søgekriterier.

Prøv evt. at ændre dine kriterier, eller vælge en anden by.

Boliger til salg i Randers C

Randers er byen, som utvivlsomt har fået skabt sig lidt af et humoristisk omdømme, og derfor er det måske ikke første by, som du har i tankerne, hvis du skal flytte. Der er dog rigtig mange gode grunde til at overveje at kigge på de huse, som er til salg i Randers, blandt andet rig natur og billig husleje. Læs mere om fordelene ved at bo i den Østjyske storby, lige her!

Storbyen med den gode placering

Med over 62.000 indbyggere i Randers er byen Danmarks sjette største. Størrelsen bunder måske i storbyens placering, som har gjort at den østjyske by siden middelalderen, har fungeret som et trafikknudepunkt mellem nord og syd. Randers ligger blot 39 km nord for Aarhus, og har gode logistiske forbindelser til resten af landet med både offentlig transport og via motorveje.

Byens motto er “Hvor å bliver til hav, hvor det ferske bliver til salt”, hvilket øjensynligt grunder i Randers’ placering lige ved Gudenåens udmunding i den nordøstlige ende. Gudenåen løber lige gennem byen og fører længere henne ud til Kattegat. Der er altså rig mulighed for smukke naturoplevelser tæt på åløb og hav, og har man endnu ikke fået nok, kan man tage i Naturpark Randers Fjord.

Randers for familien

Hvis man som familie ønsker mere overskud i økonomien, kan det helt sikkert være en fordel at kigge på hus i Randers. Boligpriserne er nemlig meget lave i forhold til andre steder i Østjylland. Desuden ligger byen i god køreafstand til mange andre byer, hvis din arbejdsplads skulle befinde sig her. Det er to meget praktiske ting, som betyder meget for de fleste børnefamilier.

På grund af byens størrelse er der mange muligheder for børnefamilier i Randers, og der tilbydes uddannelser inden for både folkeskoler, ungdomsuddannelser og videregående uddannelser. Randers har desuden Danmarks største privatskole med ca. 1200 elever.

Yderligere er der gode tilbud til familier, da alle frit kan benytte sig af kulturhuset. Her kan man finde indtil flere interessante museer og Randers bibliotek, som rummer en imponerende Star Wars samling med over 600 elementer. Randers kunstmuseum har formået at imponere store internationale museer som Louvre i Paris og Royal Academy of Art i London, som har lånt værker fra museet i Randers. Helt sikkert et besøg værd for familien som er kunstneristisk interesseret.

Det skæve Randers

Den populære forfatter og psykologiprofessor Svend Brinkmann, som desuden blev årets meningsdanner i 2018, påpeger, at Randers er god til at få de skæve idéer til at blive til virkelighed. Han er selv bosat i byen, og nyder godt af Randers’ initiativ og gå-på-mod blandt beboerne.

Blandt andet taler han om Memphis Mansion, som er en kopi af sangeren Elvis Presleys hus. Her kan man sammen med 130.000 andre årlige besøgende komme ind og se muséet samt deltage i specialarrangementer.

Hertil kommer sig også Randers Regnskov, som er nordeuropas største kunstige regnskov. Her kan man opleve både store og små dyr fra 3 verdensdele, hvor mange går frit rundt blandt parkens gæster. Du kan eksempelvis opleve aber, leguaner, dovendyr og selv jaguarer. Yderligere er der mange spændende planter og klima oplevelser i vente, hvis man tager på visit.

Brinkmann mener desuden, at det lidt hårde ry som Randers har haft gennem de seneste år ikke holder vand, og han er meget glad for at bo i den Østjyske storby.

Studer i Aarhus, men bo i Randers

Aarhus er en attraktiv studieby, hvilket gør, at det er svært at få lejlighed, og når du så får fat i en, er priserne i vejret. Derfor er der mange studerende, som har fået øjnene op for muligheden for at bo i Randers, selvom de studerer i byen 36 km syd for.

Man vurderer at man i gennemsnit kan spare 2880 kr. om måneden ved en 40 kvadratmeter lejligheden, hvis man bosætter sig i Randers frem for Aarhus. Derved kan SU’en strække sig noget længere, og man behøver ikke nødvendigvis at knokle hårdt med et fritidsjob ved siden af studiet. Og selvom man vælger at bo i Randers, er der ikke langt i skole. Det tager 30 minutter med offentlig transport at nå ind til Aarhus.

Selvom man per automatik nok vil nyde godt af de sociale muligheder i Aarhus, hvis man studerer der, er Randers langt fra inkompetent i forhold til underholdning. Man kan nemlig finde et omfattende gågadenet i Randers med caféer og butikker til en hver smag. Yderligere er der Værket, hvor man med løbende mellemrum kan opleve musik, comedy og teater.

Vil du også sælge selv?

Pris

til

DKK

Størrelse

til

m2

Værelser

til

m2