Boliger til salg i Aarhus C

Øv...

Det ser ud til, at vi endnu ikke har nogle ejendomme til salg i 8000, indenfor dine søgekriterier.

Prøv evt. at ændre dine kriterier, eller vælge en anden by.

Boliger til salg i Aarhus C

Hvis du er på udkig efter ny bolig og overvejer et byskifte, hvorfor så ikke slå dig ned i den ‘jyske hovedstad’ populært betegnet som smilets by.


Aarhus betegnes som den jyske hovedstad, da byen demografisk set er Danmarks 2. største. Ydermere er byen det klart største byområde i jylland med 345.332 indbyggere i kommunen. Og tilflytterne bliver kun flere! Det kan der selvfølgelig være flere årsager til, men i bund og grund handler det jo om, at det er dejligt at bo i Aarhus.

Aarhus er en af de større byer, som man nærmest ikke bemærker, er en storby. Her er alt, hvad man skal bruge for at opnå en drømmetilværelse, og alligevel kan man mærke, at der er god plads til alle samt forståelse for forskellighed. Måske det er den jyske charme, der taler for sig, men ikke desto mindre er der en helt bestemt rolig og rar følelse, som har bredt sig over området.

Med familien i storbyen

Hvis man overvejer at flytte sin familie til en større by eller måske starte sin familie der, kommer der mange overvejelser i spil. Her kan man roligt slå rødder i Aarhus, og være sikker på at alles behov bliver tilgodeset.

Har man små børn, kan byen nærmest betragtes som en stor legeplads, da der findes massere af faciliteter, der har de små purk i tankerne. Blandt andet har kulturhuset Dokk1 et lækkert legeområde for de mindste, hvor man rigtigt kan slippe krudtuglerne løs.
Også kunstmuseet Aros gør meget for at tiltrække det yngre publikum, ved ofte at have specialarrangementer i skoleferier og i forbindelse med andre højtider.

Tilst - børnefamiliernes mekka

En del familier med børn og unge teenagere vælger at rykke ud i området Tilst. Her er flere kvartere, hvor husstandende primært består af børnefamilier, og det skaber et sammenhold for beboerne i området. Her er indtil flere mødregrupper og faciliteter for familier med børn undervejs.

Med ikke mere end 15 minutter ind til centrum placerer man sig stadig centralt, men kommer ud hvor der i højere grad er mulighed for at få have. Yderligere er der gode muligheder for at handle med indtil flere større kæder ved hovedvejen.

Europæisk kulturhovedstad

Noget der i den grad kendetegner Aarhus, er byens fokus på og lyst til kultur. Det kulminerede i 2017, da Aarhus fik den prestigefyldte titel Europæisk Kulturhovedstad. Det år satte den jyske hovedstad 422 kulturprojekter til verdenen, men det stoppede langt fra der.

I løbet af året kan du finde mange spændende arrangementer og steder med kultur i højsædet. Som tidligere nævnt er der det nymoderne kunstmuseum Aros, som bestemt trækker mange besøgende. Hertil kommer sig for eksempel Den Gamle By eller det regionale spillested Train. Du kan se meget mere om oplevelser i byen via kulturportalens hjemmeside, der har en oversigt over faste og tidsbegrænsede muligheder samt store og små events.

Er du til koncerter, forestillinger, udstillinger eller noget helt fjerde? Du kan finde det hele i Aarhus, og der er noget til enhver smag.

Med omtanke for omverdenen

Aarhus Cykelby arbejder for at gøre cyklen til det foretrukne transportmiddel i byen. Uanset om det er på grund af denne indsats eller borgernes egen lyst, må man sige, at det virker.

Den tidligere borgmester Bernhardt Jensen blev kåret som ‘alle tiders århusianer’. Han bliver blandt andet husket som den borgmester, der afskaffede borgmesterbilen og i stedet begav sig rundt på cykel. Derfor er der en cykel ved hans side, ved den statue som er blevet opført af ham i indre by. Det giver et billede af, at århusianerne er cyklister helt ind til benet.

Formålet med at promovere cyklen som primære transportmiddel er følgende:
 • At forbedre borgernes helbred
 • At øge trafiksikkerheden
 • At gøre noget til gavn for miljøet
 • Projektet afspejler Smart Aarhus’ mål mod at løse udfordringer i samfundet, og som en del af dette inddrage den enkelte borger. I Århus kan du altså selv tage aktiv del, i de ændringer der sker.

  Om noget er det da rart at være en del af den forandring, der skal skabes, i den by man bor i. Det lader det i hvert fald også til, at århusianerne selv synes, da flere har engageret sig i projektet ved at hjælpe til med oplysningskampagner og meldt sig frivilligt som ‘cykelambassadører’.

  CO2-neutral

  Egentlig startede Aarhus cykelby i 2009 i forbindelse med en større indsats for at styrke cykelkulturen i byen, samt inkludere større investeringer i infrastruktur for cykel af Aarhus Kommune.

  Desuden har projektet en væsentlig rolle at spille i forhold til kommunens plan om at blive CO2-neutrale i 2030. Aarhus Kommunes klimaplan fokuserer på bæredygtig byudvikling sammen med økonomisk vækst. Heraf udspringer projekter, som udvikler løsninger inden for energioptimering og klimatilpasning, reduktion af CO2-udslip samt gør byen til et indbydende sted at bo og arbejde.

  I kampen for at blive CO2-neutrale lægger kommunen stor vægt på partnerskaber og samarbejde mellem private og offentlige aktører. Herunder er der specielt fokus på at få hjælp fra virksomheder og borgere, da disse står for 75% af al CO2-udslip i Aarhus.

  En kommune som foruden at tage sig af sine borgere, også har omtanke for miljøet, skaber for mange optimale rammer for tilværelsen, hvilket er endnu en god grund til at have byen med i sine flytte-overvejelser.
  Huse til salg i hele Danmark

  Vil du også sælge selv?

  Pris

  til

  DKK

  Størrelse

  til

  m2

  Værelser

  til

  m2