Boliger til salg i Esbjerg

Øv...

Det ser ud til, at vi endnu ikke har nogle ejendomme til salg i 6700, indenfor dine søgekriterier.

Prøv evt. at ændre dine kriterier, eller vælge en anden by.

Boliger til salg i Esbjerg

Hvis du drømmer om et liv tæt på lækker havudsigt, som samtidig befinder sig i en af Danmarks største byer, så ville det være idéelt at kigge på huse til salg i Esbjerg! Læs mere om hvorfor Esbjerg er et godt bud på en ny lokation for dig og din familie samt den studerende, lige her!

Fiskerne gjorde Esbjerg til storby

Esbjerg har altid været kendt som Danmarks havneby, og man kan ikke tænke på byen uden at tænke ‘fiskerby’, og det er der en god grund til. I mellemkrigstiden fungerede Esbjergs havn nemlig som både den vigtigste eksporthavn for varer og som den vigtigste fiskerihavn, med en fangst der indtjente langt flere millioner end andre havne i landet.

På grund af den store succes i Esbjerg flyttede mange borgere til byen, og det har blandt andet være med til at gøre stedet til Danmarks femtestørste by med et indbyggertal på over 72.000. I dag er der selvsagt stadig stor aktivitet på havnen, men den store forskel ligger i, at der ikke længere hænger fiskelugt over byen. Så du kan roligt rykke til Esbjerg uden at rynke på næsen.

Med en stor by kommer automatisk mange muligheder, og det gør sig selvfølgelig også gældende for Esbjerg.

Som familie i Esbjerg

Hvis du og din familie er tilflyttere i Esbjerg Kommune, er i sikret, at de mindste af medlemmerne får en plads i et dagtilbud inden for 3 måneder. Så kan man med ro i maven starte jobsøgningen og slå sig ned i den skønne by tæt på havet.

I en rundspørge svarer 83% af de adspurgte, at det de bedst kan lide ved at bo i Esbjerg er:

 • Menneskene
 • Stemningen
 • Mentaliteten
 • Energien
 • Og vennerne
 • Og hvilke bedre forhold kan du rykke dine børn til end godt fællesskab, positiv energi og gode venner? For det er nemlig det, som kendetegner Esbjerg. At man hjælper hinanden på kryds og tværs og går op i lokalsamfundet.

  Hvis du er ung mor eller gravid i Esbjerg, er der gode muligheder for hjælp og rådgivning i det nye implementerede Familiens Hus, som netop er et tilbud for unge- eller kommende mødre. På den måde står du/i ikke alene i nye omgivelser.

  Årets by to gange

  Kunne det ikke være skønt at flytte til et sted, som ikke bare én men hele to gange er blevet kåret til årets by? Hvis svaret er ja, så er det Esbjerg, du skal til!

  Første gang byen løb med titlen var i 1997. Her var det altså det unikke samarbejde mellem private og offentlige virksomheder, der gjorde, at Esbjerg blev udnævnt. Dette samarbejde medførte opførelsen af Musikhuset og musikkonservatoriet samt den berømte statue kaldet ‘Mennesket ved havet’, som byen også er meget kendt for.

  Mere nyligt blev byen igen kåret i 2006. Denne gang var det Esbjergs samlede arbejde med unge talenter inden for idræt, musik og billedkunst, som gjorde at valget igen skulle falde på den vestjyske by. Specielt Vestervangskolens projekt trak point, da projektet muliggøre en kombination af eliteidræt og skolegang for unge fra 7. til 10. klasse på en forsvarlig måde.

  Hermed er der altså også gode muligheder, hvis du i din familie har børn og unge med en særlig interesse inden for sport, musik eller kunst, da Esbjerg arbejder hårdt på at udvikle disse talenter, samtidig med at det ikke rammer andre vigtige områder som skole og trivsel.

  Esbjerg som studieby

  Det er ikke nogen hemmelighed at de fleste studerende ikke har Esbjerg øverst på listen, når de tænker på muligheden for studiebyer. Men det viser sig ifølge en undersøgelse fra Center for Landdistriktsforskning på SDU, at de unge som ender med at studere i Esbjerg er glade for det.

  Det skyldes blandt andet at det i modsætning til andre studiebyer er nemt og billigt at flytte til Esbjerg. Boligerne er nemme at finde, og huslejen er langt mere overkommelig end ved mere omtalte placeringer. De studerende peger også på, at de er blevet taget godt imod og inddraget godt i studiemiljøet, hvilket har givet en generelt god start på uddannelsesforløbet. Og hvorfor skulle Esbjerg ikke være fed at studerer i? I midtbyen finder man en række af lækre caféer og butikker, som man kan gå amok i, når bøgerne ikke lige kalder, og er det ikke godt nok, kan man smutte i centeret.

  Yderligere er der ikke mangel på steder at have det sjovt i weekenden, og det lader til, at der er noget til enhver smag. Eksempelvis er der Underground med live-musik 5 dage i ugen, Stalden som både tilbyder muligheden for at slå sig løs med karaoke, pool eller bordfodbold samt Paddy Go Easy, hvor du kan deltage i torsdagens pubquiz.

  Vesterhav og Vadehav

  Siger man Esbjerg, siger man nødvendigvis også smuk natur. Byens placering er nemlig helt eminent, når det kommer til naturoplevelser.

  Det smukke Nationalpark Vadehavet, som er på Unescos Verdensarvsliste, ligger lige på byens fortrin, hvor du nemt kan tage hen for at opleve store naturværdier og rigt dyreliv. Du kan se på sæler, fugle og fisk samt opleve Vadehavets beundringsværdige tidevandsrytme.

  Ydermere ligger Esbjerg lige op af Vesterhavet, som i mange år har været en populær destination for ferier, weekendture og afslapning. Her kan du nyde de lukrative strande og hoppe i bølgen blå, samtidig med at du kan nå hjem til spisetid. Desuden er det her ved kysten den tidligere nævnte statue ‘Mennesket ved havet’, er placeret.

  Vil du også sælge selv?

  Pris

  til

  DKK

  Størrelse

  til

  m2

  Værelser

  til

  m2