Boliger til salg i Odense C

Øv...

Det ser ud til, at vi endnu ikke har nogle ejendomme til salg i 5000, indenfor dine søgekriterier.

Prøv evt. at ændre dine kriterier, eller vælge en anden by.

Boliger til salg i Odense C

Skal du flytte, men er ikke helt sikker på hvorhen? Så gemmer din drømmebolig sig måske i H. C. Andersens barndomsby, skønne Odense på midten af Fyn. Der er mange muligheder og huse til salg i Odense, så læs her mere om, hvorfor du skal rykke til den fynske storby.

Når man skal vælge en ny by at flytte til, er det vigtigt at overveje, hvad der egner sig godt til lige netop ens egen familie eller situation. Målet er selvsagt, at alle skal være tilfredse med rykket, og det vil de fleste være ved at flytte til Danmarks 3. største by, Odense.

Med 178.210 indbyggere placerer Odense sig som Fyns største by. Geografisk ligger byen midt på Fyn og har med sin centrale placering i landet gode forbindelser med motorvej og offentlig transport, næsten uanset hvor du skal hen i landet. For eksempel er der kun 1,5 time med tog til både København og Aarhus.

I Odense skabes der mange jobs på grund af giganten Universal Robots, og det bringer arbejde i andre erhverv med sig. Det betyder, at det vil være forholdsvis nemt for dig og en eventuel samlever at finde nye muligheder i Odense.

Med familien i centrum

I Odense forholder det sig sådan, at man ikke behøver at flytte ud til forstæderne, før at der er plads til børnefamilier, som jo sædvanligvis har ekstra krav til tilværelsen.

For tiden kan man ofte finde stilladser og byggeprojekter rundt omkring i Odense. Det har sandsynligvis noget at gøre med den nye letbane, men også den byfornyelse som har bragt attraktive baggårde med sig. Man har fra kommunens side større fokus på naturrige områder og legepladser, hvilket gør det op for den manglende have, når man bor i midtbyen. Yderligere arbejder man på at forbedre cykelstier og skabe flere daginstitutioner, hvilket alt i alt gør Odense til den perfekte storby for familier med børn.

Odense for børn

Der er mange tilbud i Odense, som sagtens kan underholde dine unger på fridage og i ferier. Så behøver i ikke at rejse langvejs for at opleve noget og tilbringe nogle hyggelige timer sammen.

Blandt andet er der tale om Odense Zoo, som ikke blot er en fornøjelse for børnene. Zoologisk have i byen har åbent 365 dage om året, hvilket betyder, at det er en mulighed, som du altid kan have i baghånden. Det er både en lærerig og sjov aktivitet tæt på bymidten.

Hvis du har lyst til et stænk af nordisk mytologi, klarer byen også det i Odins Odense. Her kan du og familien opleve den levende landsby, der viser dig og gør dig til en del af livet i jernalderen og vikingetiden. Her er der forskellige tilbud som passer til sæsonerne.

Ydermere kan du finde trampolinparker, svømmehaller, en Funky Monkey park, børnekulturhuset og meget meget mere til at give de yngre medlemmer eller barnlige sjæle et smil på læben.

Danmarks største landsby

Noget af Odenses charme består i, at selvom det er Danmarks tredje største by, føles byen ikke trang. Man ser ikke på samme måde høje bygninger tårne sig op i himmelen, som ellers ofte er tilfældet i store byer.

Derimod ser man mange grønne områder, hvor specielt naturen langs åen er bevaret naturlig. Du har altså gode muligheder for at nyde en tur i det fri i blandt andet i den store park Munke Mose, hvor der er fine skulpturer og legepladser gemt blandt det vilde. Du kan desuden benytte cykelbåde til at tage en tur direkte ned af åen.

Trods en del indbyggere oplever man stadig en lokal stemning, som var du ude i en lille flække. En af grundene til denne følelse, stammer måske fra tiltag som byhaverne, hvor beboerne i Odense i fællesskab varetager grøntsagskasser. For eksempel har en lokal børnehave ansvaret for én kasse ud af 65 ‘minihaver’ i øjeblikket.

Det giver god mulighed for at blande sig med sine medmennesker og desuden få lækre grøntsager, smukke blomster eller hvad man ellers planter i sin kasse med hjem. Hver onsdag kan man komme og høre mere og måske blive en del af fællesskabet.

Og netop det med fællesskaber på tværs er noget af det, man oplever meget af i storbyen midt på Fyn. Måske blandt andet derfor går Odense også under navnet Danmarks største landsby.

Odense som studieby

Selvom Odense er en fantastisk by for familier at slå sig ned, gør det ikke byen mindre attraktiv for personer et helt andet sted i livet. Der er nemlig indtil flere spændende videregående uddannelser samlet i byen, og det trækker mange studerende med sig, som skaber et fedt studieliv og ungt samvær.

Odense har mange muligheder for de, som ikke har det største overskud økonomisk, og denne kategori falder studerende ofte ind under. Blandt andet kan man tage til:

 • Gratis torsdag på Brandts kunstmuseum
 • Gratis torsdagskoncerter i Kongens Have (sommerperioden)
 • Gratis koncerter med Odense symfoniorkester
 • Ovenstående er blot et udvalg af mange muligheder, som du har for at opleve noget i byen uden at få ondt i pengepungen af det. Ydermere ser man ofte, at boligpriserne er langt lavere i Odense end i tilsvarende studiebyer, hvilket gør, at man har flere penge til alt det sjove, når huslejen bliver lidt lettere at overkomme.

  Selvom offentlig transport fungerer upåklageligt (og kun bliver bedre med den nye letbane), er endnu en fordel, at alt ligger i en overkommelig afstand, så man enten kan gå eller cykle til ens næste destination. Så kan du for eksempel tage cyklen ned i midtbyen, hvor det hyggelige cafémiljø altid summer af liv eller til din yndlings specialbutik.

  Sidst men ikke mindst er der også Storms Pakhus, som er et sammensurium af streetfood madboder, kreativt erhverv og daglige torvesalg! Du kan tage på gastronomisk rundtur omkring i pakhuset, gå på opdagelse i de kreative boder eller købe friske råvarer til vores torvesalg.

  I løbet af året er der indtil flere spændende arrangementer som for eksempel Tinderbox, der som regel falder i god jord hos det unge publikum.

  Vil du også sælge selv?

  Pris

  til

  DKK

  Størrelse

  til

  m2

  Værelser

  til

  m2