Boliger til salg i København C

Øv...

Det ser ud til, at vi endnu ikke har nogle ejendomme til salg i 900, indenfor dine søgekriterier.

Prøv evt. at ændre dine kriterier, eller vælge en anden by.

Boliger til salg i København C

Skal du flytte, men ved ikke hvorhen? Leder du efter et sted med massere af muligheder, ligegyldigt hvilken type du er og uanset familiesammensætning? Så skulle du måske slå dig ned i hovedstaden.

De fleste synes, det kan være svært at afgøre, hvor de skal slå sig ned. Der er mange ting at tage i betragtning, og det er en stor beslutning. Men måske det ikke behøver at være så svært igen. Har du overvejet at gøre som mange andre danskere og bosætte dig i København eller omegn?


I København og Frederiksberg kommune alene er indbyggertallet 717.698, og snakker man Storkøbenhavn stiger tallet straks til 1.308.098. Så mange mennesker kan ikke tage fejl - der er noget helt unikt ved hovedstaden. Og nu skal du høre, hvad det er!


En bydel for enhver

En af fordelene ved at rykke ind til storbyen er, at der findes noget til enhver smag. Det gælder også med bydele i København. Selvfølgelig arbejder det udsagn ud fra et generaliserende synspunkt, men man kan ikke ignorere de tendenser, man ser i de forskellige miljøer.


Til familien med børn eller hund

Er man en børnefamilie eller hundeejer, har man ganske bestemt nogle andre krav til ens boligsituation, og det er altafgørende, at hele familien kan trives i de nye rammer. Her kan hovedstaden komme til at virke som en stor skræmmende storby, der ikke egner sig til børn. Det er til gengæld langt fra tilfældet!


Bydelen Østerbro ligger nord for Københavns centrum. Her kan du finde brede boulevarder, specialforretninger, designbutikker samt lækre grønne områder og Den Lille Havfrue ikke at forglemme. Bydelens mere rummelige arealer og naturrige oaser har gjort det til et af hovedstadens mest attraktive boligområder, især for familier med børn eller hunde. Det er desuden i denne del af byen, du finder Fælledparken, Svanemøllestranden, Kastellet og Søerne.


Finder du ikke, hvad du leder efter på Østerbro, er også et område som Valby passende for familielivet. Her finder du blandt andet naturlegepladsen i Valbyparken, skøjtebanen på Toftegårds Plads og en af europas største rosenhaver. Villavejene i denne bydel har fungeret som kulisser for mange danske film, hvilket da om noget skriger af idyl.


”hænder”

Vesterbro - med på noderne

Vesterbro har tidligere været kendt som arbejderkvarteret, men i 2014 rangerede bydelen sig som nr. 4 på Thrillists liste over top 10 hipsterkvarterer i verden.


Det er her du finder gode gamle klassikere som Tivoli, det kulturelle Carlsberg, det store og populære forsamlingshus Absalon samt Kødbyen og Istedgade. De fleste af tidligere nævnte ringer en behagelig og bekendt klokke, fordi disse steder har slået rod i vores underbevidsthed, som noget der hører sig hele Danmark og København til.


Et ideelt sted at slå sig ned for unge sjæle med en finger på pulsen.


Nørrebro - huser mange kulturer

Nørrebro er stedet, hvor trendy barer og highfashion tøjbutikker ligger side om side med lokale bodegaer og billige kebab-barer. Der er plads til alle, og den kulørte og multietniske scene ligger kun et spytklat fra centrum. Området har kant og karakter, og det er netop mangfoldigheden, de farverige gader og multikulturelle mix, som giver bydelen sin charme.


På nørrebro finder du blandt andet Assistens Kirkegården, hvor flere kendte danskere såsom H. C. Andersen og filosoffen Søren Kirkegaard ligger begravet. Ydermere kan du prale af at have besøgt verdens eneste thailandske Michelin-restaurent, Kiin Kiin, som er placeret i Nørrebros gader.


København delt i 10

Ovenstående bydele udgøre blot 4 ud af 10 administrative bydele. Hertil kommer sig at der er en del flere funktionelle bydele, og hver bydel har sin egen niche. Derfor skal man være noget speciel, hvis ikke man kan finde et område, som lever op til ens forventninger i København eller omegn.


De resterende bydele hedder således:

 • Indre by
 • Kongens Enghave
 • Amager Øst
 • Amager Vest
 • Bispebjerg
 • Vanløse
 • Brønshøj-Hussum
 • Yderligere kan man benævne områder som:

 • Christiania
 • Frederiksberg
 • Hellerup
 • Dragør
 • Christianshavn og Holmen
 • København rangerer sig som verdens bedste by at bo i (Kilde)

  Kort og godt. Ifølge en omfattende undersøgelse lavet af Easypark, placerer København sig øverst på listen over bedste byer at bo i. Den danske hovedstad er blevet sammenlignet med over 500 andre byer på verdensplan, og i undersøgelsen er der blevet lagt vægt på 19 kriterier inden for transport, digitalisering, levestandard, innovation, bæredygtighed og regeringsførelse.


  På en skala op til 10 scorer København samlet set 8,24, hvilket selv er væsentligt højere end andenpladsen Singapore, hvis samlede scorer lander på 7,83.


  ”ratings”

  Specielle styrker

  Specielt udmærker vores hovedstad sig i parametre som 'smart parkering', 'trafik', 'smarte bygninger', 'affaldshåndtering', 'borgerdeltagelse', 'økonomisk innovation', 'udbredelse af 4G net', 'levestandard' og i en 'ekspertvurdering'.


  Disse kategorier indeholder alle sammen ting, som enhver tager med (eller burde tage med) i overvejelserne, når der kigges efter ny boligsituation. Tallene er hentet fra pålidelige kilder som Human Development index, FNs velstandsliste og Europa-Kommissionens Digital City Index. Om noget giver det da et billede af, at man kan have svært ved at fortryde et ryk til København.

  Vil du også sælge din bolig selv? Sælg din bolig selv hos Selvmægler.dk

  Vil du også sælge selv?

  Pris

  til

  DKK

  Størrelse

  til

  m2

  Værelser

  til

  m2