villa

51 m2

1 Værelser

Møllevej, 33 1s. tv, 7280 Sønder Felding

Lejlighed i den hyggelige by Sønder Felding

Flyt ind i en bolig med massere af historie og sjæl i den mindre by Sønder Felding i Herning Kommune.

Denne lejlighed byder på 51 m2 af ren hygge! Da nuværende ejer overtog boligen for 10 år siden, blev den nyrenoveret hvortil, blandt andet køkken, bad, gulv og loftsbrædder blev udskiftet. Under ombygning i 1981 blev der sat kviste på.

Til lejligheden hører også et depotrum på omtrent 6-8 m2 med god mulighed for opbevaring af haveredskaber, mindre møbler, cykler, eller hvad du ellers ikke helt kan nænne at smide ud.

Lejligheden ligger i et roligt område, så du kan nemt få noget ud af det fælles udendørsareal bestående af en velholdt græsplæne. Desuden ligger boligen ikke længere en små 10 minutters gang fra den lokale Superbrugs. Derved finder du gode indkøbsmuligheder tæt på. 

Skøn beliggenhed med gode forbindelser til både Herning og Grindsted. Det naturlige og bakkede landskab med store hedestrækninger kendetegner området, og man har ikke langt til hverken skov eller vandløb. For eksempel løber Skjern Å gennem byen og bidrager med en beroligende lyd af rislende vand. Desuden kan man med fordel benytte sig af Herning Sø til en dukkert samt solbadning i sommerperioderne.

Der er god mulighed for at spare på udgifterne, hvis du investerer i denne lejlighed. Blandt andet er den rigtig billig i varme, hvor nuværende ejer kun betaler 4.500 kr. om året. Udgifterne til grundejerforeningen som står for vedligeholdelse ved ejendommens offentlige arealer koster kun 200 kr. årligt.

Boligen her byder på en lang og unik historie ,da den i sin tid startede ud med at fungere som stuehus til den gamle mølle. Alle husene rundt omkring er faktisk bygget på et gammel hønseri, hvor nuværende ejer pudsigt nok arbejdede, da han var 16 år gammel. Sidenhen blev bygningen benyttet som systue, og den dag i dag er der blevet lavet 4 hyggelige lejligheder i komplekset. 

Med denne lejlighed har du mulighed for at blive del af fællesskabet i Sønder Felding, hvor der er et godt sammenhold. Byen er i øvrigt vært for Å-festivalen, som er et tilbagevende arrangement, hvor over 3000 mennesker mødes hvert år for at høre musik.

Som børnefamilie er der både børnehave og folkeskole op til 9. klasse. Desuden finder du Sønder Felding Efterskole i byen, hvor der er fokus på at hjælpe de bogligt svage.

Boligens sælger

Hans Frederik Krupsdahl

Send en mail

Annoncen er populær
Boligen er set af 6.236

Boligens sælger

Hans Frederik Krupsdahl

Overblik

Pris:

265.000 kr.

Boligtype:

villa

Status:

Til salg

Værelser:

2 stk.

Badeværelser:

1 stk.

Byggeår:

0000

Boligens størrelse:

51 m2

Grund areal:

0 m2

Plan:

2

Kvm pris:

5196 kr.

Funktioner

Terrasse

Have

Garage

Intelligente el-installation

Elevator

Kælderrum

Tyveri alarm

Pool

Hjemmebiograf

Altan

Dokumenter

plantegning.jpg

Finansiering